Beställ här

Läs mer om varorna under menyn Palestinska varor ovan.

Jord & Frihet tar endast emot direktbeställningar på större kvantiteter. För olivolja gäller sex flaskor eller mer (köp gärna en låda, 12 flaskor).

OBS! Beställningsstopp för Stockholm & Göteborg pga slutsålt! Följ våra sociala medier och nyhetsbrev för info om eventuella kommande tillfällen att köpa varor. I Malmö finns varor kvar. 

Våra priser för 2024 (återförsäljare sätter egna priser):
Olivolja Ekologisk Extra Virgin Flaska 75 cl  155 kr
Olivolja Ekologisk Extra Virgin Dunk 5 l  875 kr (endast förbeställda)
Maftoul Ekologisk 800 gr  70 kr 
Dadlar 500 gr  100 kr
Zaatar 400 gr  100 kr
Mandel 250 gr 100 kr
Olivtvål 100 gr  30 kr
Sjalar 150 kr (säljs endast i vårt lager i Sthlm)

För er som vill köpa enstaka varor hänvisar vi till butiker. Du hittar listan över återförsäljare här.

Eftersom vi är en ideell förening jobbar vi annorlunda än en kommersiell aktör. Innan du beställer, läs detta noga: När varorna du beställt finns i lager kontaktar vi dig. Observera att frakt EJ ingår i priset, och att det är väldigt dyrt att skicka olivolja, därför uppskattar vi om du kan hämta på plats i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Om inte det är möjligt försöker vi organisera frakt på annat vis – men vi kan alltså inte garantera pris eller leveranstid. Vi är en ideell förening utan anställda, vi gör det här tillsammans! Vi letar alltid fler butiker som vill sälja olja och andra varor, och du får gärna hjälpa oss genom att tipsa butiksägare. Hör av dig om du vill ha produktblad eller annat.

(Om ”skicka”-knappen inte syns, scrolla i rutan nedan. Ser du inte formuläret? Klicka här för att öppna det i ett nytt fönster.)