Rullstolar till Gaza!

Efter en förfrågan från våra olivoljepartners på Västbanken, Al Reef Fair Trade الريف للتجارة العادلة (en del av PARC), har Jord & Frihet beslutat att stödja projektet Gaza Campaign. Målet är att samla in pengar till 100 elektriska rullstolar som ska distribueras bland de personer som skadats i ryggraden eller förlorat sina ben efter att ha blivit skjutna av israeliska krypskyttar under demonstrationerna The Great March of Return i Gaza (30 mars-15 maj 2018).

En elrullstol kostar mellan 15 000 och 20 000 svenska kronor. Jord & Frihet har beslutat att bidra med 15 000 kronor.

Ge ditt ekonomiska stöd genom att sätta in ert bidrag på:
Jord och Frihets Plusgirokonto 31 76 35-1 eller Swisha Jord & Frihet: 123 143 0875. Märk inbetalningen ”Gaza Campaign”.

Vi samlar in pengar fram till den 31 juli 2018. När kampanjen avslutats för vi över de insamlade medlen till vår partner PARC, en av Palestinas största och mest väletablerade NGOs. Dela gärna detta inlägg för att sprida kampanjen vidare!

Vi forsätter kontinuerligt att sälja palestinsk olivolja – mot ockupationen, för friheten!

#TheGreatMarchOfReturn